Wintertraining 2019

Voor HTFC'ers die in de winter hun conditie op peil willen houden of gericht willen trainen, bestaan o.a. onderstaande mogelijkheden.USA heeft vanaf oktober 18 nieuwe SCHWINN spinningfietsen met display. Lessen worden o.a. gegeven door Mees van den Brink, en kosten 8 euro per les. Koffie is gratis.

Via de whatsappgroep van T2 worden afspraken gemaakt over wanneer de lessen plaats gaan vinden, of neem kontakt op met Mees.Evenals afgelopen jaar organiseert RTC De Stofwolk in de herfst en wintermaanden trainingsavonden voor mountainbikers en veldrijders op elk niveau. Vanaf woensdagavond 9 oktober zal er wekelijks training worden gegeven van 19.30 uur tot circa 20.45 uur.

Op woensdag 25 september is er een vrije inloopavond om kennis te maken met de trainers, het parcours te bekijken en uitleg te krijgen over de trainingsmogelijkheden. Aanvang van deze avond is om 19.30 uur aan de Rietmolenseweg 5g in Eibergen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stofwolk.nl, of ga naar www.stofwolk.nl.