Verenigingsnieuws nr 6, december 2017

Regelmatige rubiek van de voorzitter van de HTFC over nieuws en actualiteiten binnen de club en daarbuiten. Dit forum is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-leden van de HTFC
Gebruikersavatar
Niek_Engelbarts
Berichten: 111
Lid geworden op: vr 23 nov 2012, 20:27
Voornaam: Niek
voorvoegsel:
Achternaam: Engelbarts
NTFU nr: 246228
Mijn fiets(en): Ridley Orion (race)
Canyon Grand Canyon AL 9.9 (mtb)

Verenigingsnieuws nr 6, december 2017

Bericht door Niek_Engelbarts » wo 20 dec 2017, 12:29

Van de voorzitter

Beste leden van de HTFC,

Voor jullie ligt de zesde editie van het “HTFC Verenigingsnieuws”. Deze editie staat, wederom, vrijwel geheel in het teken van de herinrichting van de kantine en de accommodatie. Ook wil ik jullie alvast fijne feestdagen een sportief, gelukkig en gezond Nieuwjaar toewensen!
Afbeelding

Namens het bestuur,
Niek Engelbarts

Oliebollentocht

Oudejaarsdag is het weer zover: onze traditionele oliebollentocht! Jullie worden allemaal van harte uitgenodigd voor dit jaarlijkse hoogtepunt! Voor meer informatie klik hier

Accommodatie: ...de laatste loodjes...

De afgelopen weken is er weer het nodige gebeurd in en rondom de kantine. De keuken heeft een meer praktische inrichting gekregen, de toiletten zijn betegeld en de eerste voorbereidingen voor het stucwerk van de muren zijn gedaan. Een groot aantal bedrijven heeft materiaal gesponsord, waarvoor grote dank!
De weken tot aan de jaarwisseling zullen gebruikt worden om de muren te stuken. Begin januari kan begonnen worden met het installatiewerk.

Materialen
  • Voor de inrichting van de toiletten zijn nog diverse accessoires nodig: prullenbakjes, toiletrolhouders, etc.;
  • Voor het invalidentoilet is nog een standaard inbouw-reservoir nodig (liefst van het merk Geberit);
  • Voor in de kantine zijn we nog op zoek naar vijf lampenkappen voor aan het plafond met een diameter van zo’n 70 cm in de kleur antraciet of camouflage-groen. Ook zijn we nog op zoek naar gordijnen (7,80 meter);
  • We hebben nieuwe deuren gesponsord gekregen, wel is er nog hang- en sluitwerk nodig voor 6 deuren.
We zouden het erg op prijs stellen wanneer er leden zijn die deze materialen gesponsord zouden kunnen krijgen of anders tegen een gunstig tarief. Neem a.u.b. zo snel mogelijk contact op met Marc Bos van DVO (06-51242083) of Niek Engelbarts (voorzitter@htfc.nl)
indien jullie iets hierin kunnen betekenen.

Vrijwilligers voor het installatie- en schilderwerk

Marc Bos, de coördinator voor de verbouwing vanuit DVO, heeft al een aantal “professionals” bereid gevonden voor het installatie-, stuc- en tegelwerk. Er zijn echter nog wel extra handen nodig. Welke leden zouden kunnen helpen met het installatie- en timmerwerk begin januari? Ook hiervoor graag contact opnemen met Marc Bos van DVO (06-51242083). Ik hoop dat de schilders, loodgieters, timmerlieden en installateurs binnen onze vereniging een paar uur zouden willen helpen zodat er geen externe hulp ingehuurd hoeft te worden, we de kosten laag kunnen houden en in het voorjaar kunnen genieten van de nieuwe kantine!

Vrijwilligers voor zaterdag 30 december: 18 m2 straatwerk

De HTFC kan de opslagcontainer gebruiken voor de diverse materialen van onze vereniging. In het voorjaar zal de container geschilderd worden in de kleur camouflage groen. Voor de jaarwisseling moet de container verplaatst worden naar zijn nieuwe bestemming achter op
het terrein. Hiervoor is het nodig dat er een “fundering” van 30 x 30 tegels gelegd wordt. Welke leden willen zaterdag 30 december helpen om 18 m2 grond een beetje te egaliseren om vervolgens een fundering van 30 x 30 tegels te leggen waar de container op geplaatst kan worden? Aanmelden kan via voorzitter@htfc.nl.

En verder...

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het ontwerp van het fotobehang voor in de kantine. Ook zijn de eerste plannen gesmeed voor de realisatie van een aantal fietsenrekken die onze leden kunnen gebruiken om hun race- of MTB-fiets te stallen wanneer er koffie gedronken wordt. Samengevat: mooie ontwikkelingen!

Tot zover deze “update”. Dank aan alle vrijwilligers die zich de afgelopen weken ingezet hebben voor de club! Ik zie jullie reacties op de diverse oproepen graag tegemoet. We zullen het samen moeten doen!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Niek Engelbarts
Voorzitter

Afbeelding
...bij de oliebollentocht van de HTFC op 31 december 2017!
Plaats reactie