Verenigingsnieuws nr 5: november 2017

Regelmatige rubiek van de voorzitter van de HTFC over nieuws en actualiteiten binnen de club en daarbuiten. Dit forum is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-leden van de HTFC
Gebruikersavatar
Niek_Engelbarts
Berichten: 111
Lid geworden op: vr 23 nov 2012, 20:27
Voornaam: Niek
voorvoegsel:
Achternaam: Engelbarts
NTFU nr: 246228
Mijn fiets(en): Ridley Orion (race)
Canyon Grand Canyon AL 9.9 (mtb)

Verenigingsnieuws nr 5: november 2017

Bericht door Niek_Engelbarts » wo 15 nov 2017, 09:43

Van de voorzitter…

Beste leden van de HTFC,

Voor jullie ligt de vijfde editie van het “HTFC Verenigingsnieuws”. Deze editie staat geheel in het teken van de herinrichting van de kantine en de accommodatie.

Namens het bestuur,

Niek Engelbarts

Accommodatie

De afgelopen weken is een start gemaakt met de herinrichting van de kantine en accommodatie. Er wordt zichtbaar hard gewerkt. Zo is onder andere het terras met ruim 60 m2 uitgebreid en zijn de oude toiletten verwijderd. Ook is een begin gemaakt met de fundering voor het invalidentoilet. Een goede zaak dat dit gerealiseerd wordt!
De komende weken staat er ook het e.e.a. te gebeuren: zo wordt het damestoilet onder handen genomen door de stukadoor en het laatste stuk van het terras bestraat. Op maandag 20 november worden de nieuwe toiletten geplaatst en de dag erna worden de reservoirs afgetimmerd. Op woensdag 23 november worden de herentoiletten aangepakt. Een groot aantal bedrijven heeft materiaal gesponsord, iets waar we uiteraard erg dankbaar voor zijn: er kan veel gerealiseerd worden tegen een lage kostprijs.
Afbeelding

Materialen

Voor de inrichting van het invalidentoilet zijn nog diverse materialen nodig: een toilet met inbouwreservoir, invalidenbeugels, douchegarnituur, een douchegoot, twee wastafels, etc. We zouden het erg op prijs stellen wanneer er leden zijn die deze materialen gesponsord zouden kunnen krijgen of anders tegen een gunstig tarief.

Vrijwilligers zaterdag 18 november 2017

Marc Bos, de coördinator voor de verbouwing vanuit DVO, heeft al een aantal “professionals” bereid gevonden voor het installatie-, stuk- en tegelwerk. Voor de verdere uitbreiding van het terras is nog wel een aantal vrijwilligers nodig.

Welke HTFC-leden zijn bereid om op zaterdag 18 november van 09.00 uur tot 14.00 uur (of een deel hiervan) te helpen met het ophalen van tegels en/of het aanleggen van het terras. (Voor de aanleg van het terras en het plaatsen van de bandjes is enige ervaring wenselijk.)

Verzamelen om 09.00 uur bij DVO. Voor koffie en broodjes wordt gezorgd!

Aanmelden graag via: niekengelbarts@gmail.com


Tot zover deze “update”. Tot slot wil ik alle vrijwilligers bedanken die de afgelopen weken op welke wijze dan ook bijgedragen hebben aan de mooie resultaten die reeds behaald zijn. Klasse! Ik zie de aanmeldingen voor zaterdag 18 november graag en vol vertrouwen tegemoet!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Niek Engelbarts Voorzitter

Afbeelding
Plaats reactie