Verenigingsnieuws nr 4: september 2017

Regelmatige rubiek van de voorzitter van de HTFC over nieuws en actualiteiten binnen de club en daarbuiten. Dit forum is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-leden van de HTFC
Gebruikersavatar
Niek_Engelbarts
Berichten: 111
Lid geworden op: vr 23 nov 2012, 20:27
Voornaam: Niek
voorvoegsel:
Achternaam: Engelbarts
NTFU nr: 246228
Mijn fiets(en): Ridley Orion (race)
Canyon Grand Canyon AL 9.9 (mtb)

Verenigingsnieuws nr 4: september 2017

Bericht door Niek_Engelbarts » ma 04 sep 2017, 11:17

Beste leden van de HTFC,

Voor jullie ligt de vierde editie van het “HTFC Verenigingsnieuws”. We hopen dat jullie hebben kunnen genieten van een ontspannen en sportieve zomervakantie en wensen jullie alvast mooie zonnige fietsuurtjes toe in het najaar!
Namens het bestuur,
Niek Engelbarts

Accommodatie

De afgelopen nieuwsbrieven hebben we jullie op de hoogte gebracht van de mooie ontwikkelingen bij DVO, waaronder de realisatie van een gezellig terras en – op langere termijn – herinrichting van de kantine. Zowel voor de HTFC alsook voor DVO een verbetering van de accommodatie.

Vlak voor de zomervakantie zijn we als bestuur in contact gekomen met het bestuur van de Atletiek Vereniging Haaksbergen (AVH) waarbij o.a. gesproken is over samenwerking bij de Run-Bike-Run maar ook de accommodaties van beide verenigingen zijn besproken. Afgesproken is dat er een oriëntatie plaats zal vinden over de mogelijkheden die er zijn om de HTFC gebruik te laten maken van de AVH kantine c.q. accommodatie.

Hoewel er mooie ontwikkelingen gaande zijn bij DVO, willen we toch alle opties die er zijn voor onze vereniging goed blijven onderzoeken om op basis hiervan keuzes te maken die goed zijn voor onze leden en daarmee het voortbestaan van de club. Waar mogelijk wordt uiteraard bekeken hoe we als verenigingen elkaar kunnen versterken. Iedere accommodatie heeft zijn pluspunten en minpunten. Deze minpunten zijn in te delen in twee groepen: problemen en beperkingen. Problemen zijn er om op te lossen, en met beperkingen moet men leren leven. Een goede accommodatie is van groot belang, en daarom hebben we gemeend alle opties voor onze vereniging te moeten onderzoeken.

Inmiddels heeft de AVH het initiatief genomen om middels haar nieuwsbrief de leden te informeren over de oriëntatie en om het draagvlak te peilen. Het bestuur van DVO is hiervan ook op de hoogte. Heel begrijpelijk is het voor DVO een onaangename verrassing dat de mogelijkheden bij AVH onderzocht worden omdat het traject tot herinrichting van de kantine bij DVO, juist op verzoek van de HTFC, reeds ingezet is. Toch hebben we als bestuur van HTFC de keuze gemaakt om wel te onderzoeken wat mogelijk is om op basis van hiervan weloverwogen keuzes te kunnen maken.

Mocht de oriëntatie i.s.m. het bestuur van AVH duidelijk maken dat er een keus gemaakt kan worden tussen de accommodatie van DVO en AVH dan zullen we als bestuur onze leden een keuze voorleggen en deze middels stemming tijdens een (extra) ledenvergadering laten bekrachtigen. Zover is het echter nog niet en zover gaat het wellicht ook niet komen. Eerst moet de terugkoppeling van de AVH afgewacht worden en zullen we ook met het bestuur van DVO in gesprek gaan.

We hopen jullie hiermee op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Bij vragen kan contact opgenomen worden met Barend of ondergetekende. Mochten jullie de behoefte hebben om te reageren op bovenstaande dan kan dit per mail via voorzitter@htfc.nl

We houden jullie op de hoogte.
Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Niek Engelbarts
Voorzitter
Plaats reactie