Napraten

Naam van de tocht: Night Ride de Stofwolk
Plaats: Eibergen
Datum: 2019-12-27
Schrijver: Arjan Geltink


Night Ride de Stofwolk

Vandaag was het weer zover, de tweede keer Night Ride in Eibergen, verzamelen was bij Henk Pen, en tot mijn verbazing waren we met zo’n 14 man/vrouw. Frans was er ook weer bij, hij heeft het er al weken over en is enthousiast om weer te starten. Met de hele groep naar Eibergen en als de start is vallen de groepjes uit elkaar en zien we daarna iedereen weer heelhuids aan de finish.

Het was weer een ontzettend leuke ervaring, van het ene bedrijf naar het andere, dwars door de Praxis langs de kassa, echt leuk, in het buitengebied 2x door de stallen. Als laatst kwamen Frans en Karin over de finish en Frans was blijkbaar nog niet moe, hij gaat maar door die man. Na een dansje van Frans en Karin zijn we toch maar richting huis gegaan. Hopelijk volgend jaar met een nog grotere groep, al met al een prachtige avond.

Arjan Geltink


Reacties

Wil je reageren op bovenstaand artikel, of heb je iets toe te voegen, vul onderstaand formuliertje in, en doe je verhaal. Geneer je niet.


Naam: Frans van Duist
Datum: 2019-12-29 15:35:12
Commentaar:

Mooi stukje Arjan,wat was het weer gezellig vrijdagavond.Weggeschoten met vuurwerk gingen we de donkere nacht in met als 1ste de verlichte crossbaan en daarna het onverlichte gedeelte,bultje op en bultje af,op naar het centrum en dwars door het Café met juichende stamgasten.hierna de duisternis in waar ik af en toe Karin kwijtraakte.We voelden ons net Hans en Grietje; ohoe Karin,waar zit je? Hiero Frans klonk het dan van de andere kant van het donkere bos.Een prachtige avond en wat een perfecte organisatie.