Napraten

Naam van de tocht: Door het bos van Mees
Plaats: Eibergen
Datum: 2019-12-20
Schrijver: henk vogel


Door het bos van Mees

We zijn om 9:00 met zo'n 13 man/vrouw. Via via komen we bij de track van Mees, tjonge wat een werk is daar verricht. Een "Kurvenreiche Strecke" het hobbelt wel maar dat komt vast ook wel goed na verloop van tijd, zoals al onze andere trackdelen!

We gaan naar het vrije parcours van de Stofwolk om de andere Kurvenreiche Strecke te fietsen, maar hier ook nog ups en downs (ik heb nu 3 talen gehad).

We oefenen onze vaardigheden nog even in het bos achter het kerkhof en dat ging niet iedereen even gemakkelijk af, tot lering en vermaak, vooral het laatste. Overigens moet André een hele rustige week hebben gehad want hij was nogal aanwezig, rustgebieden hebben we dan ook maar niet gereden.

In Eibergen nog een heel steil en hobbelig stukje naar de beek en dan langzamerhand op weg naar de koffie.

Nog even de bult op en via het steile zandpaadje weer af, samen met Mark en Erwin, de anderen zagen het niet zo zitten.

Gezamenlijk gaan we naar de koffie en tegen 11:30 komen we daar aan, het laatste stuk nog wat regen maar het viel alleszins mee.

Henk


Route en statistieken

Download GPX-file


Reacties

Wil je reageren op bovenstaand artikel, of heb je iets toe te voegen, vul onderstaand formuliertje in, en doe je verhaal. Geneer je niet.


Naam: Niek Engelbarts
Datum: 2019-12-23 21:14:12
Commentaar:

Mooi om te zien dat de eerste HTFC'ers hebben genoten van de nieuwe tracks! De eerste donaties van MTB'ers uit de regio zijn  inmiddels ook binnengekomen bij Stichting MTB-route Haaksbergen, maar we zien uiteraard nieuwe donaties graag tegemoet! Informeer vrienden en bekenden gerust over het bestaan van de stichting!

www.mtbroutehaaksbergen.nl

We zijn ook te vinden op Facebook:   https://www.facebook.com/StichtingMTBrouteHaaksbergen/
En op Instagram: stichtingmtbroutehaaksbergen