Napraten

Naam van de tocht: Rekken
Plaats: Rekken - Kerkloo
Datum: 2019-11-05
Schrijver: henk vogel


Rekken

Vanmorgen begonnen met een beetje miezerig weer. Bij de start aangegeven dat ik Rekken-Eibergen in gedachte had en met totaal 8 man, geen vrouwen dit keer, vertrokken. Frans B, Arie, Hennie H, Mees, André, Ronald, Jan ten B en ondergetekende.

Dit keer maar eens wat andersom gereden dan gewoonlijk, via het bos van Jos en Ria, daarna bij Piet over het erf (goede kennis van Frans vD) en dan achterlangs naar Rekken. In Rekken langs de kerk en daar hoor ik Frans B zeggen, ben hier nog nooit geweest (zeker ook al last van een kort geheugen).

Achterlangs naar en door het Kerkloo, diverse paadjes bleken er nu een stuk beter bij te liggen dan normaal voor het Kerkloo. Meestal snel modder bij een paar regenbuien. Hier is Mees ook al eens onderuit gegaan, heb toch maar niets tegen hem gezegd, niet dat hijzelf nog weet waar dat was, maar dit terzijde.

Via het vliegterrein van de modelclub, daar kon Mees over het steile dijkje zijn nieuwe instelbare zadelpen proberen en dat ging prima. Op de terugweg noch even gekeken waar precies het bos van Mees ligt en na een kleine oorlog met diverse takken op naar de koffie. Even tegen de bult bij de Watermolen op waar Frans B. opnieuw niet slaagde voor de hellingproef. Op het laatst ook nog tegen de speelheuvel op. (grond die bij het aanleggen van de vijver vrij kwam) en toen naar DVO, waar we tegen 11:30 aankwamen. Na verloop van tijd (11:45?) kwam de andere groep binnen en intussen ook nog de weg-fietsers. Het was weer een gezellige boel en dus een hoop lawaai.

Henk


Route en statistieken

Download GPX-file


Reacties

Wil je reageren op bovenstaand artikel, of heb je iets toe te voegen, vul onderstaand formuliertje in, en doe je verhaal. Geneer je niet.


Naam:
Datum:
Commentaar: