Napraten

Naam van de tocht: Eibergen, Regge
Plaats: Eibergen
Datum: 2019-10-22
Schrijver: henk vogel


Eibergen, Regge

Vanmorgen met 8 mtb'ers, de rest ging op de racefiets i.v.m. het mooie weer en droge straten. Frans v.D. vertelde nog dat hij een telefoon bij zich heeft, voor het geval hij af zou haken, nou niks afhaken hij ging als de brandweer, alleen het geluid was anders. Onderweg haalden we Harry H. nog in die in zijn eigen tempo aan het fietsen was, uitstekend idee om zo je conditie op peil te houden!

Tegenwoordig fietst Arie Bennink mee van de woensdagavondgroep waar ook de dames mee fietsen. Je snapt wel dat hij zo nu en dan even op de korrel wordt genomen, André heeft daar ook vandaag de handen vol aan. Maar eerlijk is eerlijk Arie fietst prima, hè André?

Frans wil graag over het parcours van Eibergen en dat gaat gebeuren, ik bied hem mijn fiets nog aan om eens te proberen, maar daar ziet hij vanaf, nix electrix.

Achter het kerkhof in Eibergen zit een kuil die we echt MOETEN nemen, nou ja moeten? Het lukt de eerste keer niet iedereen doordat Arie de boel blokkeerde. moet je dan André is horen mopperen. Staat volgens mij duidelijk op de video.

Als we in Eibergen zelf komen nog even over de skateheuvel en ook daar gaat Frans probleemloos over, wat niet van iedereen kan worden gezegd.

Vanaf de Mallumse molen gaan we langs de Berkel en dat is een best eind, gelukkig niet zo sompig als in het verleden.

Uiteindelijk gaan we via de Turfweg onze eigen route volgen en gaat even het gas er op. Wind in de rug, harde ondergrond, dan wil het wel!

Het is tijd voor de koffie, als we bij DVO aankomen zitten er al een paar binnen, waaronder Henk L. nog later komt Hennie met zijn groep. We zijn dan toch nog met ca 20man, hé geen vrouw dus! Ik vond het al zo stil:)

Henk


Route en statistieken

Download GPX-file


Reacties

Wil je reageren op bovenstaand artikel, of heb je iets toe te voegen, vul onderstaand formuliertje in, en doe je verhaal. Geneer je niet.


Naam:
Datum:
Commentaar: