Napraten

Naam van de tocht: Hennie kuiper tocht/Gericht fietsen
Plaats: n.v.t.
Datum: 2019-04-06
Schrijver: Karel Masselink

Dissident

Op de foto's spring ik er steeds tussenuit. Met mijn fel groengele winterjack tussen het zwart/groen/rood van de HTFC. Opvallen hoeft voor mij niet zo, zeker niet als nieuwkomer in de groep. Maar dit is niet te voorkomen. Gelukkig kon ik via mijn clublidmaatschap direct de clubkleding bestellen. Nieuwe huisstijl zelfs. Nog maar een paar weekjes wachten en dan steek ik niet meer zo af! 😊

Dat ik me nog een beetje een dissident voel door mijn kleur, zit voornamelijk tussen de oren. Want vanaf de eerste kilometers die ik meereed met de trainingen 'gericht fietsen', werd ik gewoon opgenomen in de groep. Een fietsliefhebber was ik al lang. De ritten die ik tot nu toe met de HTFC fietste, hebben dat gevoel alleen maar versterkt. Lekker toeren met een mooie club, dat is wel zo fijn!

Mijn eerste clubritten, de Hennie Kuiper tocht en de Holland Schwarzwald tocht (eindtraining gericht fietsen), heb ik met veel plezier gedaan. Ik hoop dat er nog vele mooie ritten volgen. Bedankt allemaal voor de leuke trainingsuurtjes tot nu toe en de gezelligheid.

De woensdagavondtrainingen van T2 zal ik zoveel mogelijk proberen te bezoeken. De zondagmorgenritten zullen mij meestal niet lukken (bijzondere ritten daar gelaten), omdat ik dan op een andere plaats mijn bezigheden heb. Maar ik ben vaak wel te porren voor een rit op de zaterdag- of zondagmiddag.

Karel Masselink

hennie kuiper
hennie kuiper


Reacties

Wil je reageren op bovenstaand artikel, of heb je iets toe te voegen, vul onderstaand formuliertje in, en doe je verhaal. Geneer je niet.


Naam:
Datum:
Commentaar: