Napraten

Naam van de tocht: We zitten weer buiten
Plaats: Glane
Datum: 2019-04-07
Schrijver: joop

terras

We zitten weer buiten

Op deze zondag 7 april is er de marathon van Rotterdam, de Ronde van Vlaanderen, en bij ons startpunt is het een drukte van belang met racers en MTB'ers. Alle groepen zijn goed vertegenwoordigd. Het weer is prachtig, nog wel fris maar het zal spoedig warmer worden. Ik heb voor het eerst in 2019 de korte broek aan. Nog wel een winterjasje aan.

Ik fiets mee met T2B, o.l.v. Hennie S, en het is weer een prachtige rit. Er wordt gedisciplineerd gefietst (door de meesten). Het enige minpuntje vanmorgen gebeurde in Duitsland.We passeren een man met een hond aan de lijn. Ik wilde hem net een "Guten morgen" toewensen, toen de hond een hap naar mijn blote been deed. Hij miste mijn kuit gelukkig op een haar, tot groot vermaak van mijn clubgenoten.

Als we na 58 km weer terugkomen bij het clubhuis zit iedereen al lekker buiten aan de koffie. De temperatuur is ook al bijna 20 °C geworden. De koffie smaakte uitstekend. Na 2 kopjes is het weer tijd om naar huis te gaan. Een heerlijke fietsochtend.

Joop

Meer foto's staan hier.


Route en statistieken

Garmin Connect Download GPX-file


Reacties

Wil je reageren op bovenstaand artikel, of heb je iets toe te voegen, vul onderstaand formuliertje in, en doe je verhaal. Geneer je niet.


Naam:
Datum:
Commentaar: