Napraten

Naam van de tocht: Kort ritje UT
Plaats: Enschede
Datum: 2019-01-04
Schrijver: henk vogel

Kort ritje UT

Vanmorgen opnieuw grote groep, Hennie richting Bentelo en wij richting UT. We zijn met ca 12 man/vrouw, een mooi groepje. Als we het boslaantje bij André ingaan zegt Vera, ga jij maar voor, de vorige keer viel je hier en dat vond ik zo'n mooi gezicht! Dit keer maar niet Vera.

Na de Meijers gaan we de lange zandweg in, die nu goed te doen is, vaak is het mul en dan denkt iedereen "toch niet die zandweg (Goorsedijk)". Herbert is overigens begonnen aan een reis in China, succes Herbert! Via de Weele gaan we een beetje tegendraads en voor sommigen een beetje eng over de vlondertjes, of niet Evelien? door naar het Tesinkbos. Daarna Boekelo, de "makkelijke" kant van de Boeldershoek, over het kanaal richting UT.

Net bij de verkeerslichten krijgt Monika een lekke band, geen probleem met latex, eh... dat moet er dan wel in zitten, niet dus, opgedroogd. Band er af, ventiel er uit, nieuwe binnenband en een kwartier later gaan we weer verder. Nu begint de tijd wel te dringen en ik zoek een alternatief door het Ledeboerpark, voor velen onbekend. De tijd dringt en we gaan, met de gedachten bij het wachtende gebak van Albert en Bennie E. met een stevig tempo terug naar DVO, waar we vrijwel gelijk met Hennie en zijn groep aankomen.

Henk

Meer foto's vind je hierRoute en statistieken

Download GPX-file


Reacties

Wil je reageren op bovenstaand artikel, of heb je iets toe te voegen, vul onderstaand formuliertje in, en doe je verhaal. Geneer je niet.


Naam:
Datum:
Commentaar: