Napraten

Naam van de tocht: Tegenliggers en film
Plaats: Rutbeek - Smalenbroek
Datum: 2018-11-30
Schrijver: henk vogel

Tegenliggers en film

Lekker fietsweer vanmorgen, ik had richting Enschede in gedachten en wilde tevens de herinnering aan de skibult modificeren. Met onze groep van ca 12 personen de bult gedaan en nu ging het een stuk beter, ook al omdat we nu de aangegeven richting van de route volgden. Mooi aangelegd en mooi lopende kombochten een verrijking voor onze mtb activiteiten.

Iets verder in de route wordt de track steeds slechter, blootliggende wortels en droppoffs maken het fietsen niet makkelijker. Ik hoorde André tenminste iets roepen van piep piep piep. Na het scheermes richting het Smalenbroek, eerst nog over de lange vlonder waar een paar jaar geleden sommigen van ons heeele slechte herinneringen aan hebben, spekglad en klabam. Later is er gaas over gespannen, maar daar konden de hondenpootjes niet tegen, dus is dat weer weg en de vlonder weer glad, lekker handig.

Nog in het Smalenbroek komen we de andere groep htfc'ers tegen tegen. Al met al zijn we samen toch best een grote groep. Nu nog even het Rhodobosje, de diepe kuil en dan via via terug naar DVO. waar we na 43km om 11:20 aankwamen.

Henk

Wel grappig om te zien hoe de route-keuzes in de praktijk uitwerken.


Reacties

Wil je reageren op bovenstaand artikel, of heb je iets toe te voegen, vul onderstaand formuliertje in, en doe je verhaal. Geneer je niet.


Naam:
Datum:
Commentaar: