Eindfeest

Op vrijdagavond 8 november vieren we het eindfeest van ons 40 jarig bestaan in Het Bakkershuus

Het einde van ons jubileumjaar komt langzaam in zicht. We hebben al een aantal prachtige activiteiten achter de rug zoals o.a. het bezoek aan Hennie Kuiper en Mallorca (om maar een paar voorbeelden te noemen). We hebben nog één jubileum-activiteit in het vooruitzicht, en dat is ons slotfeest op 8 november. Op dit slotfeest gaan we gezellig met elkaar eten en drinken, en misschien gaan zelfs de voetjes van de vloer, want de muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Miss More, die altijd garant staat voor een fantastische sfeer. Voor dit evenement zijn alle HTFC-leden uitgenodigd, samen met hun partner. Aanvang 20.00 uur.

Kosten

Koffie en het eten (koud en warm buffet) zijn voor de HTFC-leden op kosten van de Jubileumcommissie. Voor de partners, die geen HTFC-lid zijn, vragen we voor het buffet een kleine vergoeding van 20 euro. Drankjes voor leden en partners zijn op eigen kosten.

Inschrijven

De inschrijving voor dit slotfeest is inmiddels gesloten. Klik voor de deelnemerslijst op onderstaande knop. Heb je je opgegeven, maar je kunt onverhoopt toch niet komen, dan graag een e-mail naar webmaster@htfc.nl.

Deelnemers ...