29 September: Clubkampioenschappen en BBQ!

De laatste fietsactiviteit ter gelegenheid van ons jubileumjaar staat gepland voor 29 september en wordt afgesloten met onze jaarlijkse BBQ, voor beide onderdelen moeten jullie je afzonderlijk inschrijven. Inschrijving is open vanaf eind augustus tot en met 22 september

De fietsactiviteit betreft heuse clubkampioenschappen, maar laat je door de titel niet afschrikken, want deze is voor iedereen toegankelijk! Deze dag zal er een mountainbike- (jeugd en volwassenen) en een wieler- onderdeel zijn die beide worden afgesloten met een algemeen onderdeel dat voor iedereen een uitdaging biedt!

MOUNTAINBIKE

Voor de mountainbikers is er een pumptrack-kampioenschap georganiseerd. Zowel de jeugd, als de volwassenen gaan met elkaar de competitie aan om zo snel mogelijk het pumptrack-parcours af te leggen. Aan het eind van de ochtend is bekend wie er over de meeste skills beschikt op het pumptrackparcours!

WIELRENNERS

Op de racefiets is het absoluut niet de bedoeling om het rondje zo snel mogelijk te afwerken, nee, wij gaan op de racefiets voor de luie kampioenschappen! Waarom lui? Gewoon omdat de groep met de minste kilometers heeft gewonnen.

In zelf samen te stellen “kleine/reguliere” fietsgroepen wordt een aantal Checkpoints (CP’s) uitgedeeld en aan elke groep de taak om met zo min mogelijk kilometers een ronde te rijden waarbij alle CP’s worden aangedaan. De gereden route wordt het liefst dmv een eigen GPS geregistreerd, heeft een groep daarover niet de beschikking, dan zal de organisatie er één beschikbaar stellen! De totale afstand hebben jullie dus zelf in de hand, maar zal rond de 60km zijn!

Planning

We verzamelen ons om 8:30 uur in ons clubhuis, waarna enige uitlegt volgt, zodat we om 9:00 uur kunnen starten vanaf ons clubgebouw aan de Geukerdijk!

Bij terugkomst is er nog een verrassingsonderdeel waaraan alle mountainbikers en wielrenners mee doen! Dit onderdeel sluiten we op tijd af zodat jullie je nog kunnen opfrissen voor de BBQ, die om 13:30 uur start!

BBQ

Vanaf 13.30 begint onze traditionele bbq, die het einde van het zomer- en het begin van het winterseizoen gaat inluiden. Deze bbq vindt plaats bij ons clubhuis, en is om 17.00 uur afgelopen, en alles op kosten van de HTFC. Wil je meedoen, schrijf je dan in op het inschrijfformulier. Natuurlijk is ook je partner welkom.

Inschrijven

Klik op onderstaande knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Inschrijven ...