GPS opfris-cursus

Op maandag 15 april wordt er een terugkom-avond georganiseerd, (uitsluitend) bedoeld voor de leden die hebben deelgenomen aan de eerdere cursus GPS-gebruik. Het maakt niet uit op welke van de twee avonden je bent geweest; we houden één terugkom-avond voor alle deelnemers.

De deelnemers aan de eerste cursusavond hebben de afgelopen tijd kunnen oefenen met het gebruik van hun GPS-apparaat. Mogelijk ben je daarbij nog problemen tegengekomen:

  • Het vinden of downloaden van routes lukt niet altijd?
  • Het is nog moeilijk om de routes op je GPS-apparaat te krijgen?
  • Tijdens het fietsen doet je GPS-apparaat niet altijd wat jij wilt?

Met deze en andere problemen kun je op de terugkom-avond nog een keer aankloppen bij één van de instructeurs.

Inschrijving workshop

Hoewel jullie je voor de vorige cursusavond ook al hadden aangemeld, vragen we je toch om je voor de terugkom-avond nogmaals aan te melden, zodat we weten op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen. Heb je geen behoefte aan een terugkom-avond, dan hoef je niets te melden. Deze avond is dus niet bedoeld voor leden die willen leren om zelf routes te maken met Basecamp! Daarvoor organiseren we later nog een aparte avond.

De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in ons clubgebouw aan de Geukerdijk. Breng je GPS en indien mogelijk een laptop mee! Tot dan.

Inschrijven