Gericht Fietsen 2020

Op zaterdag 22 februari 2020 start ons vertrouwde Gericht Fietsen voor T1, T2 en T3, en voor adspirant-leden. Gedurende 7 zaterdag-ochtenden wordt er getraind onder leiding van onze eigen trainers van de HTFC. Deze trainingen zijn net zoals de voorgaande jaren helemaal gratis, en ze vormen een goed begin voor het nieuwe race-seizoen.

Het doel van deze trainingen is

  • veilig leren fietsen in de groep
  • verbeteren van de fietstechniek
  • verbeteren van de conditie
  • nieuwe leden kennis laten maken met onze club

Alle trainingen starten om 9.00 uur bij ons clubhuis aan de Geukerdijk, en eindigen uiterlijk om 11.30 uur ook bij ons clubhuis, waar een kopje koffie gedronken kan worden. Op zaterdag 22 februari is deze koffie voor rekening van de HTFC. De daarop volgende zaterdagen is het voor eigen rekening. Op zaterdag 4 april is er een afsluitende rit, en is er onderweg koffie met gebak, ook op kosten van de HTFC.

Alhoewel inschrijven voor dit Gericht Fietsen niet nodig is, willen we je toch vriendelijk verzoeken om in ons HTFC ledenforum aan te geven of je mee wil doen, en zo ja in welke groep. Klik hier, en dan we verwachten je op zaterdag 22 februari om 09.00 uur bij ons clubhuis.

HTFC Cycling Challenge

Behalve het hierboven beschreven traditionele Gericht Fietsen, biedt de HTFC dit jaar voor het eerst ook de mogelijkheid om mee te doen met een specifieke voorjaarstraining: het "HTFC Cycling Challenge". Deze training is vooral bedoeld voor toerders van de HTFC, die hun grenzen willen verleggen, en sneller en beter willen fietsen dan dat je ooit hebt gedaan. De training wordt zo opgezet, dat iedereen op zijn eigen niveau (T1, T2, of T3) kan trainen. Het Gericht Fietsen Plus wordt gegeven door NTFU-trainer Paul van Dam en kost per deelnemer € 75,- voor totaal 6 trainingen op de zaterdag. Mogelijke onderdelen van dit Gericht Fietsen PLUS zijn

  • bochten-techniek
  • remtechniek
  • conditie en kracht
  • klim- en daal-techniek

Deze trainingen starten ook op zaterdag 22 februari, om 09.00 uur. Vier keer wordt er getraind vanaf ons clubhuis, mogelijk is er één training op de wielerbaan van De Stofwolk, en is er een afsluitende klim- en daal-training op de Posbank of in Hoenderlo. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Inschrijven HTFC Cycling Challenge ...